Nuntă de Basm

Informaţii generale

Toate modelele de pe site sunt cu titlul de prezentare şi se execută manual numai la comandă.

Se pot realiza numeroase alte modele, ţinând cont de dorinţele clienţilor, de preferinţele coloristice ale fiecăruia, de tema nunţii, de numărul de persoane şi, nu în ultimul rând, de buget. În funcţie de toate acestea putem să creăm mai multe variante, care să includă cocarde, mărturii, coşulete, pahare etc, în acelaşi ton, din care clienţii aleg ceea ce li se pare atractiv.

Comanda se poate face telefonic, prin email sau în urma unei întâlniri. Termenul de execuţie este între 7 şi 21 zile de la plata avansului, care reprezintă 30% din valoarea comenzii. În funcţie de valoarea comenzii, acordăm discounturi de până la 10%.

Plata se face prin ordin de plată, prin mandat poştal sau direct în contul firmei.

Pentru comenzi în Bucureşti livrarea se face fie prin poştă, fie prin ridicarea coletului de la sediul nostru. În anumite condiţii - stabilite de noi - transportul poate fi asigurat de firma noastră.

Pentru comenzi în ţară livrarea se face prin poştă sau prin curier rapid, în funcţie de cerinţele clientului, taxele pentru transport fiind suportate de acesta.

La cerere punem, de asemenea, la dispoziţia clienţilor toate serviciile necesare pentru organizarea unui eveniment complet, cum ar fi aranjamente florale, lumânări şi buchete, servicii foto-video, impresariere de artişti sau DJ etc.

Dorinţele dumneavoastră, dublate de experienţa, seriozitatea şi ambiţia noastră de a reuşi, vă pot transforma evenimentul într-unul de BASM.

Paletar

Paletar

Paletarul conţine 46 de culori diferite. Din pricina rezoluţiei diferite a monitoarelor, sunt posibile mici diferenţe de nuanţă.

Pentru a vă face o impresie corectă, vă invităm să vedeţi mostre la sediul nostru din Bd. Gh. Duca nr. 21, sect. 1.

Accesorii pentru nunti, botezuri si alte ocazii NUNTA-DE-BASM Top66 Statistici