Nuntă de Basm

Organizare de evenimente

 • Muzica

  Muzica

  Se spune că tonul face muzica. Noi credem că o muzică bine aleasă, o mâncare caldă şi gustoasă, precum şi o sticlă de vin aburită de la gheaţă îi fac pe meseni să simtă că participă la o adevărată sărbătoare şi succesul petrecerii este garantat. Pentru a vă ajuta să vă hotărâţi, vă stăm la dispoziţie cu un întreg portofoliu de artişti, dar şi cu DJ recunoscuţi pentru petrecerile minunate pe care le animă.
  Ofertă la cerere.

 • Foto-video

  Foto-video

  Fotografiile şi înregistrările video sunt cele care fac punte peste timp şi rămân cu adevărat singurele martore ale principalelor evenimente din viaţa noastră. Datorită lor generaţiile viitoare vor putea să ştie mai multe despre părinţii, bunicii sau străbunicii lor şi, de ce nu, le-ar putea folosi ca modele. Tocmai de aceea lucrăm cu profesionişti în domeniu, care îşi vor da silinţa să vă... prindă şi să vă... surprindă în lucrările lor .
  Ofertă la cerere.

 • Decoraţiuni restaurante/biserică/acasă/maşini

  Decoraţiuni restaurante/biserică/acasă/maşini

  O nuntă sau un botez sunt un prilej de sărbătoare şi locul unde se desfăşoară trebuie să aibă un aer festiv. Decoraţiunile, de orice natură, atunci când sunt alese cu grijă şi pricepere, vă vor ajuta să tranformaţi orice spaţiu, începând cu casa dumneavoastră, restaurantul, biserica şi terminând cu maşinile, într-un adevărat paradis, unde orice muritor poate simţi magia de basm a unei nunţi.
  Ofertă la cerere.

 • Aranjamente florale/ buchete/ lumânări

  Aranjamente florale/ buchete/ lumânări

  Florile sunt singurele care trebuie să facă concurenţă miresei în ziua nunţii ei. Alegeţi-le în ton cu anotimpul şi locul unde va avea loc evenimentul, dar şi în acord cu starea dumneavoastră spirituală, şi împreună veţi străluci.
  Ofertă la cerere.

 • Torturi

  Torturi

  Fără îndoială, la o nuntă, tortul este ca... cireaşa de pe tort. Frumos ornat, rafinat şi gustos, este ultima imagine din succesiunea unei nunţi care se întipăreşte în memorie. Noi credem că torturile pe care vi le oferim pot îndeplini toate fanteziile pe care le aveţi.
  Ofertă la cerere.

Accesorii pentru nunti, botezuri si alte ocazii NUNTA-DE-BASM Top66 Statistici