Nuntă de Basm

Alte accesorii botez

2 pagini: 1 - 2

 • Monedă de argint pentru băiţa de mir

  Monedă de argint pentru băiţa de mir

  Se obişnuieşte ca atunci când naşa îi ia mirul copilului, după botez, în apa de baie să se pună petale de flori (să fie frumos şi parfumat ca florile), fulgi (să treacă peste necazuri uşor ca fulgul), lapte (să aibă pielea albă şi catifelată), miere (să aibă vorba dulce ca mierea), grâu sau orez (să fie bogat), o verighetă (să fie iubit şi să se căsătorească) şi un bănuţ de argint, despre care se spune că este aducător de noroc şi sănătate.

  60,00 LEI

 • Linguriţă de argint pentru botez

  Linguriţă de argint pentru botez

  Linguriţă de argint pentru botez, diverse modele. Imaginile sunt cu titlu informativ, forma sau stilul linguriţelor pot varia, de aceea şi preţurile diferă.
  Preţ la cerere.

 • Lumânare botez

  Lumânare botez

  Lumânare de botez bogat decorată cu tul, fluturași, suzete decorative și un ursuleț de pluș. Datorită dimensiunilor, acest tip de lumânare are avantajul de a putea fi așezată direct pe orice suprafață, astfel că poate fi folosită, de pildă, ca ornament de masă. Se poate executa și pe alte culori, cu alte elemente decorative, la cererea clientului.
  Înălțime: 25 cm
  Diametru: 8 cm

  180,00 LEI

 • Set pentru biserică

  Set pentru biserică

  Set complet pentru biserică într-un aranjament cu flori şi panglici, format din pânză de mir netivită (disponibilă şi varianta cu pânză de mir festonată şi cu broderie), faşă (roz, bleu, albă), sticluţă pentru ulei sfinţit, prosop alb sau colorat (dimensiuni 50 cm x 90 cm) şi săpun, ultimele două pentru preot.

  120,00 LEI

 • Sticluţă pentru ulei sfinţit 1

  Sticluţă pentru ulei sfinţit 1

  Sticluţă cu iconiţă pentru ulei sfinţit, decorată cu flori şi panglici roz sau bleu.
  Dimensiuni: 80x45 mm

  15,00 LEI

2 pagini: 1 - 2

Accesorii pentru nunti, botezuri si alte ocazii NUNTA-DE-BASM Top66 Statistici